Foto: McLaren

Britu F-1 komanda "McLaren" nākamajās F-1 čempionāta sacīkstēs Ķīnā un Bahreinā necer tikt pie ieskaites punktiem, par labāko desmitnieku solot sākt cīnīties tikai Eiropas posmos, ziņo aģentūra AFP.

"Mums vēl ir daudz darāmā, lai iekļūtu TOP10," atzīst "McLaren" komandas pilots Džensons Batons. "Nedomāju, ka Ķīnā varēsim pacīnīties par punktiem, un maz ticams, ka to spēsim arī Bahreinā. Taču pēc čempionāta atgriešanās Eiropā mēs varētu sākt pretendēt uz ieskaites punktiem. Tas būtu ļoti nozīmīgs solis uz priekšu."

Kā zināms, vairākkārtējā Konstruktoru kausa ieguvēja "Mclaren" komanda, kas šosezon pirmo gadu atgriezās pie sadarbības ar "Honda" dzinēju piegādē, pirmajos "Grand Prix" posmos ierindojās pēdējās vietās gan kvalifikācijā, gan sacīkstēs. Austrālijas "Grand Prix" posmā, kuru "McLaren" spāņu pilots Fernando Alonso izlaida, Džensons Batons finišēja pēdējā, 11. pozīcijā, bet Malaizijā abi - Alonso un Batons - izstājās.

"McLaren" līdz ar "Lotus" un "Manor/Marussia" komandām ir vienīgās, kas F-1 čempionātā pagaidām ir bez ieskaites punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!