Foto: Shutterstock
Gardais vasaras dārzeņa – kabača – kārums. Sajauc sarīvētu kabaci ar mazliet olas, miltiem un garšaugiem, un rezultātā iegūsi ceptas, brīnumgardas pusdienas.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.kabači1 gab.liela ola0.5 tasemilti2 TKcepamais pulveris dilles sāls pipari6 ĒKeļļa skābais krējums

Sagatavošana

1

Kabačus rupji sarīvē un ber bļodā.

2

Olu sakuļ un uzlej pa virsu kabačiem, pieber klāt miltus, cepamo pulveri, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

3

Sakapā dilles, tik daudz, cik sirds kāro, un pieber klāt kabaču pankūku masai. Visu samaisa.

4

Uzkarsē pannu, uzlej tai apmēram divas ēdamkarotes eļļas. Ar lielu seklu kausiņu lej pankūku mīklu uz pannas nelielos apļos, un ar kausiņa virsmu pankūku nedaudz piespiež, lai turas kopā.

5

Pankūkas cep aptuveni trīs minūtes no katras puses uz lēnas uguns. Kad visas pankūkas izceptas, tās liek dziļā šķīvī, kas izklāts ar papīra dvieli, lai eļļa notecētu.

Pankūkas pasniedz karstas kopā ar skābo krējumu, dekorē ar dillēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!