Foto: Kadrs no video

Radiostacijas BOOM FM radošā komanda - jokdaris Ufo jeb Kaspars Upacieris un dziedātājs Intars Busulis - ar savu jaunāko video sižetu likuši daļai skatītāju šausmās ieplest acis. Tauta ievērojusi, ka abi vīri, apbraukājot Rēzekni, aizmirsuši piesprādzēties.

Video sižetā redzams, kā BOOM FM vīri apbraukā Latgali, jautri pļāpājot ar vietējo - mūziķi Gunti Rasimu. Viss jau būtu skaisti un sirsnīgi, taču skatītājiem kā dadzis acīs duras tas, ka Guntis ceļojuma laikā sēž rātni piesprādzējies, kamēr Busulis un Ufo par drošības jostu esamību aizmirsuši. Busulis DELFI Izklaidei atklāj - pie visa vainīgs Ufo.

"Es Kasparam teicu, lai viņš piesprādzējas, bet viņš atteicās. Teicu viņam: "Tu esi mans čoms vai nē? Piesprādzējies taču!" Viņš atbildēja, ka nemaz nevar piesprādzēties, jo ir par resnu," sarunā ar DELFI Izklaidi kutelīgo situāciju izskaidro Busulis.

Draudzības ar Ufo vārdā arī mūziķis izlēmis nepiesprādzēties. "Nodomāju, ja jau viņš to nedara, es arī ne. Vienīgi trešais pasažieris Gunča bija egoists un piesprādzējās. Bet tas ir attaisnojams, jo viņš bija raidījuma viesis, viņš varēja darīt, kā grib," situāciju analizē Busulis.

Mūziķis gan uzsver, ka solidarizēšanās ar Ufo un viņa resno vēderu ir izņēmuma gadījums - ikdienā viņš nekad neaizmirst piesprādzēties un arī tautu mudina atcerēties par drošības jostu esamību. 

"Ikdienā sprādzējos pats, un vienmēr piesprādzēju arī bērnus," tautiešus rūpēties par savu un ģimenes drošību aicina mūziķis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!