Interneta videotēkā "YouTube" publicēts video ar kārtējo Latvijas jauniešu "varoņdarbu" – velkot no krūmiem trosē iesietu avarējušu BMW, viņi neaprēķina trajektoriju un ar šo vraku taranē ielas malā stāvošo spēkratu.

Notikumi risinās galvaspilsētā, pie Rīgas Tehniskās koledžas. Tāpat noprotams, ka notikumā ir iesaistīti skolēni, kuri bažījas, ka viņu neražu piefiksējusi skolotāja.

Kā redzams video, jaunieši mēģina no krūmiem izvilkt 3. sērijas BMW sedanu, kas caur tiem ietriecies kokā vai stabā. BMW tiek piesiets trosē "Audi A4" universālim, kas uzsāk braukšanu pa ielu. Ņemot vērā, ka avarējušais BMW ir perpendikulāri ielai, tad tas velkot turpina taisnvirziena kustību nevis seko velkošā "Audi" trajektorijai. Rezultātā BMW tiek ievilkts turpat ielas malā stāvošā "Škoda Octavia" sānos.

Spriežot pēc video dzirdamajām sarunām (neskaitot nenormēto leksiku latviešu un krievu valodā), jaunieši plāno saukt policiju, lai noformētu ceļu satiksmes negadījumu (CSNg). Portāls "Delfi" vērsās Valsts policijā (VP), lai noskaidrotu, vai pēdējā laikā nav reģistrēts kāds CSNg, kurā iesaistīti trīs automobiļi – "Audi A4", BMW 3. sērija un "Škoda Octavia". Tomēr VP šādiem kritērijiem atbilstošu CSNg protokolu šodien atrast neizdevās. Iespējams, avārijas vaininieki uz vietas vienojušies ar "Škoda" īpašnieku par kompensāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!