Foto: Privātais arhīvs

Naktī uz pirmdienu, 26. oktobri, Maskavas forštates rajonā nozagts BMW markas automobilis, ar kuru ikdienā pārvietojies Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā pa kreisi) un viņa svīta. Seksa eksperts aicina zagli auto līdz ceturtdienai atgriezt viņam, pretējā gadījumā viņš par sevi negalvo.

DELFI Izklaidei atklāj seksa eksperts, 2006. gada BMW markas automobilis ar reģistrācijas numuru JM 2977 nozagts no stāvvietas Maskavas ielā 222 naktī no svētdienas uz pirmdienu.

"Mašīna ir ļoti dārga, tās vērtība ir 9500 eiro. Aicinu cilvēkus, kas to izdarīja, atgriezt auto atpakaļ tajā pašā vietā. Ja tas tiks izdarīts, apsolu nekādas krimināllietas neierosināt. Dodu zaglim laiku, lai atgrieztu auto, līdz ceturtdienai.

Pretējā gadījumā, ja auto neatradīsies, es varu brīdināt - tas cilvēks tāpat nonāks manā redzeslokā. Man ir ļoti plaši sakari. Un tad viņam nākies ar mani runāt pa nopietno," auto zagli brīdina Toretto.

Viņš uzsver, ka runa nav par parastu auto. Dārgais bembis bija Latvijas seksa eksperta un visas viņa svītas firmas zīme. "Uz visiem pasākumiem mani atvizināja šajā bembī. Ar to ir braukuši uzņēmēji, visas seksa vēstneses, Latvijas pornozvaigzne Violeta - visas Latvijas zvaigznes.

Var teikt, ka tas ir darba auto manai svītai. Bildējamies mēs pie dārgajām mašīnāmLambordžīni vai Hammera, bet reāli braukājam ar šo bembi.

Tas ir auto ar pievienot vērtību, tā ka esiet godīgi. Apdomājieties. Nekādas vardarbības, ja auto līdz ceturtdienai tiks atgriezts," zagļus uzrunā Toretto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!