Nepatīkamu pārsteigumu šorīt, 25. aprīlī, piedzīvojuši daudzdzīvokļu nama "Skanstes virsotnes" iedzīvotāji, kur pazemes autostāvvietā dega vairāki spēkrati, tostarp ekskluzīvie itāliešu superauto "Lamborghini Murcielago" un "Lamborghini Gallardo Spyder".

Kā portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina, naktī uz pirmdienu, 25. aprīli, pulksten 1.35, policija saņēmusi informāciju par degošām automašīnām Rīgā, Skanstes ielā. Kopumā degušas trīs automašīnas – divi "Lamborghini" un viena "Toyota Land Cruiser" automašīna.

Valsts policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta 2. daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu dedzinot. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Patlaban lietā notiek izmeklēšana, tostarp nozīmētas ekspertīzes.

Kā redzams attēlos, abi "Lamborghini" ir ar Lietuvas valsts reģistrācijas numurzīmēm. Tomēr šie abi superauto ir vairākkārt redzēti braucam Rīgas ielās, par ko liecina agrākas sociālo tīklu lietotāju fotogrāfijas.

Lietots "Lamborghini Murcielago" maksā no 120 tūkstošiem eiro, bet "Gallardo Spyder" – no 80 tūkstošiem eiro, liecina pārdošanas sludinājumi Eiropā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!