Foto: Publicitātes attēli
Maija pirmās nedēļas nogalē notiekošā Ātruma festivāla - rallija "Kurzeme" laikā noteikti apstāšanās un transporta kustības ierobežojumi atsevišķās ielās koncertzāles "Lielais dzintars" apkārtnē, Liepājas ostas promenādē un tās apkārtnē, kā arī daļā Jūrmalas parka un Zvejnieku alejā.

Apstāšanās ierobežojumi koncertzāles stāvlaukumā un promenādē stāsies spēkā jau no ceturtdienas, 5. maija, plkst. 21, savukārt pārējās minētajās vietās – no piektdienas, 6. maija, plkst. 8.

Transporta kustība ceturtdien un piektdien netiks ierobežota, savukārt sestdien, 7. maijā, plkst. 8 satiksmei tiks slēgta Jūras iela, Radio iela un ostas promenāde, bet no plkst. 16 – Zvejnieku aleja, Roņu iela, Spīķeru iela un Peldu ielas posms Jūrmalas parkā.

Visi satiksmes ierobežojumi tiks atcelti sestdien, 7. maijā, plkst. 21.

Sacensību norises laikā transporta kustības ierobežojumi noteikti arī pa atsevišķiem ceļiem Grobiņas, Durbes, Priekules, Aizputes un Skrundas novadā.

Rallijs "Kurzeme" būs šī gada pirmais grants rallijs Baltijas valstīs, jaunā Starptautiskās Automobiļu Federācijas (FIA) Baltijas rallija kausa pirmais posms, kā arī Latvijas rallija čempionāta 2. posms un Latvijas rallijsprinta čempionāta 3. posms.

Biļetes var iegādāties Biļešu servisa kasēs un "Bilesuserviss.lv". Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 12 eiro, savukārt festivāla nedēļā, no 2. maija, biļetes uz visiem ātrumposmiem maksās 15 eiro. Bērniem līdz 14 gadu vecumam ieeja bez maksas, apmeklējot pasākumu vismaz viena pieaugušā pavadībā un uzrādot vecumu apliecinošu dokumentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!