2015. gada Eiropas junioru vicečempioni Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins šāgada Eiropas rallija čempionāta (ERČ) sestajā posmā, "ERC Rally Estonia" gatavojas cīnīties par uzvaru kopvērtējumā, ņemot vērā, ka Igaunijas ceļi Latvijas ekipāžai ir labi zināmi, turklāt viņus iedvesmo arī uzvara ERČ Akropoles rallijā pavasarī.

"ERC Rally Estonia" risināsies no 15. līdz 17. jūlijam un tajā piedalīsies visi trīs čempionāta kopvērtējuma līderi - polis Kajetans Kajetanovičs, krievs Aleksejs Lukjaņuks un Ralfs Sirmacis.

"Šis ir rallijs, ko gaidām visvairāk, jo as ir mūsu mīļākais posms," neslēpj Ralfs Sirmacis. "Šogad šīs sacensības mums būs vēl ātrākas un lidojumi tramplīnos vēl tālāki, ko pirmo reizi Igaunijā startēsim ar R5 klases mašīnu. Ticu, ka izbaudīsim katru tramplīnu un līkumu un būs jautra sacīkste! Mūsu mērķis ir uzvara, jo citādi nav vērts startēt, ja tevi nevada ambīcijas!"

Šobrīd "Rally Estonia" pieteikušās 44 ekipāžas ekipāžas no 20 valstīm.

"Rally Estonia" ietvaros tradicionāli notiek vairākas sacensības, arī šogad - šis rallijs ir FIA vēsturisko automašīnu čempionāta posms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!