Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 17. jūlijā, Dienvidāfrikas lielākajā pilsētā Johannesburgā notika Džeremija Klārksona jaunā automobiļu raidījuma "The Grand Tour" pirmās sērijas filmēšana ar klātesošo auditoriju. Lai arī uzfilmētais materiāls ēterā nonāks rudenī, raidījuma veidotāji internetā publicējuši pāris fotoattēlus no šīs filmēšanas.

Jaunais "The Grand Tour" raidījums atšķirībā no "TopGear", ko līdz šim arī vadīja Klārksons ar Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju, ar auditoriju notiks nevis katru reizi vienā konkrētā vietā, bet gan pārvietojamā studijā dažādās pasaules malās. Pirmā filmēšana notika Dienvidāfrikā, bet vēl, cik šobrīd zināms, "The Grand Tour" viesosies arī ASV, Lielbritānijā un Vācijā.

"The Grand Tour", kas tiešsaistes servisa "Amazon Prime" ēterā nonāks šoruden, pirmajā sezonā būs 12 raidījumi. Bijusī "TopGear" trijotne ar "Amazon Prime" noslēgusi pāris simtus miljonu dolāru līgumu uz trim gadiem, kas paredz pavisam uzfilmēt 36 raidījumus.

Tikmēr "TopGear" raidījuma jaunajiem vadītājiem ar pasaulē populārā šova pārņemšanu neveicās – skatītājus tracināja Krisa Evansa pastāvīgā klaigāšana un vemšana ik reizi, kad tiek braukts ar ātru spēkratu. Par to liecināja arī raidījuma reitingi, kas nokritās līdz rekorda zemiem rādītājiem pēdējo vairāk nekā 10 gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!