Foto: DELFI

Eiropas turnejas ietvaros 12. un 13. oktobrī Rīgā ieradies "Mercedes-Benz Star Experience Roadshow", kura laikā bija iespēja klātienē redzēt un izmēģināt jaunākos "Mercedes-Benz" automobiļus, kā arī pieredzējušu "Mercedes-Benz Driving Events" instruktoru vadībā izzināt prasmes, kā braukšanas stilu padarīt gudrāku un drošāku.

""Domenikss" un "Mercedes-Benz" vadmotīvs ir izcilība it visā, kas lieliski atspoguļots šā gada "Roadshow" pasākumā, kuru organizējam sadarbībā ar "Daimler AG". Mūsu klienti klātienē varēja iepazīt auto industrijas izcilākos veikumus un tehnoloģijas, kas būtiski paplašinās priekšstatu par auto spējām," norāda "Domenikss" valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Braukšanas instruktoru vadībā īpašos testa braucienos Biķernieku kompleksajā sporta bāzē bija iespēja iepazīt un piedzīvot jaunās E-Klases inteliģentās vadības sistēmas priekšrocības un AMG auto spēka pārpilnību. Rīgā viesojās "Mercedes-Benz" meistardarbi – S-klases kabriolets, jaunā E-klase un viss plašais AMG modeļu klāsts.

Šogad tūrnejas laikā īpaša uzmanība tika pievērsta inteliģentām vadības sistēmām un drošai braukšanai. Pieredzējušie "Mercedes-Benz Driving Events" instruktori izstrādāja uzdevumu kompleksu ar dažādiem braukšanas vingrinājumiem specializētā trasē.

Visplašāko smaidu no visiem šajā tūrē pārstāvētajiem automobiļiem apmeklētājiem sagādāja "Mercedes-Benz AMG GT S" un "C63 AMG S", kas aprīkoti ar 510 zirgspēku jaudīgo četrlitru V8 biturbo motoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!