Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" pašlaik notiekošajā Losandželosas autoizstādē prezentējis pirmo kabrioletu, kas kļūs par daļu no "Mercedes-Maybach" modeļu saimes.

"Mercedes-Maybach S650 Cabriolet" ir izstrādāts uz "Mercedes-Benz" jaunās S-klases kabrioleta bāzes. No jau pazīstamā kabrioleta tas atšķiras, piemēram, ar citādu priekšējo buferi, papildu hroma elementiem, "Maybach" emblēmām, kā arī unikāla dizaina 20 collu riteņu diskiem.

"Maybach" kabrioleta interjers pilnībā pāršūts ar ādu. Tāpat salona apdarē izmantots dabīgs koks un metāla elementi. Savukārt pie glāžu turētāja ir plāksnīte ar attiecīgā "Maybach" kabrioleta individuālo kārtas numuru.

Dzinējs greznajā kabrioletā aizgūts no "Mercedes-AMG S65 Cabriolet" modifikācijas. Tādējādi "Maybach" ieguvis sešlitru V12 biturbo agregātu, kas attīsta 630 zirgspēku jaudu un 1000 ņūtonmetru griezes momentu. Dzinējs sajūgts ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. No vietas līdz 100 km/h greznais kabriolets paātrinās 4,1 sekundē.

Pavisam tiks izgatavoti tikai 300 šādi "Maybach" kabrioleti, no kuriem katrs maksās 300 tūkstošus eiro. Jau standartā šis kabriolets ir aprīkots ar "Swarovski" kristāliem priekšējos lukturos, kā arī četras ādas somas ceļojumiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!