Kad motoru sports piesaista daudz skatītāju? Tad, ja tajā ir skaļa motoru rēkoņa, kūpošas riepas, aizraujošas apdzīšanas un... daudz avāriju. Aizvadītajā nedēļas nogalē Čehijā notikušā rallija "Valašske zimy 2017" skatītāji izcēlās īpaši radoši – viņi speciāli sacensību laikā uz trases meta sniegu, lai izraisītu pēc iespējas vairāk rallija dalībnieku avāriju.

Kā redzams kāda aculiecinieka internetā publicētajā video, vienā no asfalta ātrumposma pagriezieniem nav pilnībā nokusis sniegs, tāpēc vairāki dalībnieki tajā ar saviem spēkratiem saslīdēja. Skatītājus tas uzjautrināja un viņi vēlējās redzēt vēl vairāk avāriju. Tad nu daži puiši (video hronometrāžā no minūtes un 12 sekundēm) metās to realizēt, metot uz trases sniegu.

Kad vēlamais rezultāts tika panākts, tiesa, ne visu dalībnieku gadījumā, tad nu arī pārējie šajā ātrumposma pagriezienā stāvošie skatītāji metās palīgā uz trases kraut sniegu. Video hronometrāžas otrajā minūtē un 20 sekundēs tā ir redzama kā vesela talka.

Tāpat aculieciniekam izdevies iemūžināt, kā divi rallija skatītāji turpat sniegā vārtās kaujoties, bet vēl citi guļ sniegā ar alum līdzīga šķidruma skārdeni rokās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!