Foto: LETA

Partijas "Saskaņa" līderu tikšanās laikā ar Daugavpils pilsētas iedzīvotājiem, kas notika 9. aprīlī, tika oficiāli paziņots par Saeimas deputāta Andreja Elksniņa kandidēšanu Daugavpils domes priekšsēdētāja amatam, informē "Saskaņas" Saeimas frakcijas sabiedrisko attiecību speciāliste Katrīna Iļjinska.

"Saskaņas" prioritātes Daugavpilī ir bezmaksas sabiedriskais transports un pilsētnieka karte, mūsdienīgu ārstniecības tehnoloģiju ieviešana un personāla piesaiste Daugavpils reģionālai slimnīcai, siltuma tarifa stabilitātes nodrošināšana un privatizēti "Daugavpils siltumtīkli" jaudu atgriešana pašvaldībai, sadzīves atkritumu apsaimniekošanas struktūras maiņa, nodrošinot tarifa samazinājumu, sociālā veikala un sociālās aptiekas atvēršana, investīciju piesaiste un darba vietu radīšana, dzīvokļu apsaimniekošanas tarifu sakārtošana, jauniešu atbalsta programmu paplašināšana.

Partijas "Saskaņa" priešsēdētājs Nils Ušakovs norādīja, ka pēdējos sešus gadus Elksniņš ir aktīvi aizstāvējis Saeimā Daugavpils pilsētas un visa reģiona intereses, atklājot sabiedrībai nozīmīgus bezsaimnieciskuma un nolaidības piemērus. Elksniņa komandā būs nozīmīgi veselības aprūpes darbinieki, pedagogi un sabiedrībā zināmi cilvēki.

"Šodien Andrejam un viņa komandai ir reālas iespējas ieviest Daugavpilī kārtību. Esmu pārliecināts, ka Daugavpilī iespējams pārņemt Rīgas pieredzi," norādīja Ušakovs.

Savukārt Elksniņš uzsvēra: "Jaunieši un bērni un mūsu nākotne. Mums ir jāstrādā viņu labā. Tas ko mēs atstāsim pēc sevis, paliks viņiem. Un tukšu Daugavpilī es viņiem nenovēlu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!