Foto: Publicitātes foto
Nacionālā apvienība (NA) piektdien Centrālajai vēlēšanu komisijai iesniedza Rīgas domes deputātu kandidātu sarakstu pašvaldību vēlēšanām. Partijai pievienojies arī biatlonists Gundars Upenieks un bijusī Saeimas deputāte Elīna Siliņa, kura tika ievēlēta no Zatlera Reformu partijas.

"Programmas pamatā ir mūsu redzējums par latvisku, ģimenēm draudzīgu, drošu un zaļu pilsētu ar modernu infrastruktūru, tehnoloģijām un nākotni," apliecināja Rīgas mēra amata kandidāte Baiba Broka.

"Mēs esam spēcīga komanda, kas ir gatava pārņemt varu Rīgas domē," piebilda Rīgas domes frakcijas vadītājs Dainis Locis.

Saraksta pirmo desmitnieku lielākoties veido esošie deputāti, bet pievienojusies arī bijusī Rīgas Lietuviešu vidusskolas direktore Aldona Treija, Latvijas Universitātes pasniedzēja Biznesa vadības un ekonomikas fakultātē Līga Leitāne, Latvijas Triatlona federācijas prezidents Vilnis Priedītis, teoloģe, geštalta praktiķe, grāmatas "Latviskas Latvijas spēks" līdzautore Anna Krimele, žurnālists Imants Liepiņš un citi.

Jau ziņots, ka partijas prioritātes Rīgā būs latviskās audzināšanas nodrošināšana, jauno ģimeņu atbalsts, korupcijas apkarošana RD, pilsētas infrastruktūras uzlabošana un atbalsts zinātnei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!