Foto: twitter.com/FIAERC
Ar Latvijas licenci startējošajam Krievijas autosportistam Nikolajam Grjazinam sestdien Eiropas čempionāta (ERČ) trešajā posmā - Akropoles rallijā - pilnībā nodega "Škoda Fabia R5" automašīna.

Pilota Grjazina un viņa stūrmaņa Jaroslava Fjodorova ekipāžu nedienas piemeklēja pēc piektā etapa, kad "Škoda Fabia R5" spēkratā izcēlās liesmas, bet jau pēc brīža automašīna bija pilnībā aizdegusies. Abi sportisti gan ir sveiki un veseli.

"Nezinām, kas notika. Pēc posma braucām pa ceļu, kad izcēlās liesmas. Tās apturēt nebija iespējams, varbūt aizdegās benzīna bāka. Paldies visiem, kuri palīdzēja no malas," sacensību rīkotāji citē Grjazina teikto.

Sadegušais "Škoda Fabia R5" auto piederēja Latvijas komandai "Sports Racing Technologies", ko Grjazins pārstāv ikdienā.

Pirms izstāšanās Grjazins pēc pieciem veiktiem ātrumposmiem bija Akropoles rallija līderis, par 11 sekundēm apsteidzot pazīstamo katarieti Naseru Al-Atiju, kurš vairāk pazīstams kā divkārtējs "Dakaras" rallijreida uzvarētājs.

Uz Akropoles posmu Grjazins ieradās labā noskaņojumā, jo pirms divām nedēļām viņš uzvarēja Latvijas čempionāta trešajā etapā - rallijā "Talsi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!