"Ja beha lido, tad nav ko te staigāt!" – šī skaudrā ielu drifteru "advokāta" Edžas atziņa TV3 raidījumam "Bez Tabu" jau kļuvusi par populāru interneta mēmu. Tagad šai jezgai par godu radošā apvienība "E6" radījusi hiphopa skaņdarbu un videoklipu ar nosaukumu "Lido beha".

Videoklipā jaunieši ar seju aizsedzošām maskām un vairāk nekā 20 gadu vecu 3. sērijas BMW iebrauc benzīna tankā, uzpilda degvielu un nesamaksājot steidzas naksnīgajās ielās.

"Melna beha gatavojas atkal dziesmā iet. Saudzē sevi, tev tur nevajag iet!" vēsta dziesmas teksts. "Ja beha tumsā lido, apmales sāk projām skriet. Zāģēt prieks, jo priekšā aplis. Kam vajadzēs, tas sapratīs. Ja beha lido, nekad nenesīs tā atbildību."

Sava videoklipa pieteikumā radošā apvienība "E6" norāda, ka piekrīt drifteru aizstāvja Edžas viedoklim: "Kamēr likuma draugi aicina risināt gājēju un citu satiksmes dalībnieku apdraudēšanu, sodot "šķērētājus" par vieglprātīgu uzvedību uz ceļiem, "E6" sliecas atbalstīt Edžas viedokli šajā sakarā. Galu galā pa naktīm tas notiek, kad visi likumi atceļas."

Tieši pirms diviem mēnešiem "Bez Tabu" intervijā uz Satekles ielas garāmgājējam, kurš sevi pieteica kā Edžu, vaicāja, ko viņš domā par atgadījumu, kad naktī autovadītājs ar BMW driftēja pa ielu, nenovaldīja spēkrata vadību, uztriecās ielas apmalei un gandrīz notrieca divus cilvēkus. Uz to Edža tik pasmēja, ka naktī nekādi likumi vairs nedarbojas un gājēji paši vainīgi, ka neredzēja, ka "beha" nāk viņiem virsū sānslīdē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!