Foto: DELFI.lt
Par pēdējo "Eurobasket 2017" pusfinālisti trešdien kļuva Serbijas valstsvienība, kas ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 83:67 (18:17, 26:16, 15:15, 24:19) pārspēja Itālijas valstsvienību.

Serbijas izlasē rezultatīvākais spēlētājs bija Bogdans Bogdanovičs, kurš guva 22 punktus, bet 13 punkti Milana Mačvana kontā. Itālijas izlasi no neveiksmes neglāba Marko Belinelli 18 punkti, bet 15 punktus guva Luidži Datome.

$duelID=811;$eventID=17;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Spēles sākums abu komandu izpildījumā bija piesardzīgs, bet Itālijai izdevās iegūt piecu punktu pārsvaru, taču serbi ar katru nākamo minūti sāka darboties pārliecinošāk un ceturtdaļas izskaņā jau bija vadībā ar 18:17. Otrajā ceturtdaļā Serbijai izdevās aizsardzībā apturēt pretinieku metējus, bet uzbrukumā veiksmīgas izspēles ļāva palielināt pārsvaru, puslaikam noslēdzoties ar 44:33.

Otrajā puslaikā spēles gaita būtiski nemainījās, un serbi turējās vadībās, neļaujot pretinieki spēles rezultāta starpību samazināt. Diezgan lēnīgā basketbolā aizritēja pēdējās minūtes, un Serbija iekļuva pusfinālā.

Serbijas izlases pretinieki pusfinālā būs Krievijas izlase, kas ar rezultātu 74:69 pārspēja Grieķiju. Otrā pusfinālā tiksies Spānijas un Slovēnijas valstsvienības.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!