Foto: Publicitātes foto

No 10. aprīļa sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz vasaras sezonas atklāšanas sacensībām, 2018. gada Latvijas rallija čempionāta posmu "Rally Talsi", kas šogad notiks sestdien, 19. maijā, Talsu novada ceļos.

No 10. līdz 12. aprīlim akcijas laikā biļete uz ralliju maksās tikai 9 eiro, bet no 13. aprīļa līdz 13. maijam "Rally Talsi" biļeti varēs iegādāties par iepriekšpārdošanas cenu – 10 eiro. Sacensību norises nedēļā, sākot ar 14. maiju, ieejas biļete maksās 15 eiro.

Nemainīgi, arī šogad "Rally Talsi" iesāks Latvijas rallija čempionāta 2018. gada sezonas vasaras daļu, bet sacensību dalībnieku pulku papildinās arī vēsturisko sporta auto ekipāžas, Latvijas rallijsprinta čempionāta dalībnieki un "Youngtimer Rally" regularitātes sacensību kolorītie auto, kas ražoti 20. gadsimta 60.-80. gados.

"Rally Talsi" sāksies piektdien, 18. maijā, kad dalībniekiem paredzēta administratīvā pārbaude. Jau pēcpusdienā notiks testa ātrumposms, bet piektdienas vakarā Talsu pilsētas centrā tiks dots rallija ceremoniālais starts. Pirmā ātrumposma sākums plānots sestdien, 19. maijā, plkst. 9:30, pēc kura dalībniekiem Talsu novadā būs jāveic kopumā 10 ātrumposmi, tajā skaitā arī īpašais pilsētas ātrumposms pa līkumotajām Talsu ielām.

Rallija apbalvošanas ceremonija norisināsies sestdienas vakarā Sauleskalna estrādē, kur jau no dienas vidus notiks lielais vasaras atklāšanas lielkoncerts "Lielais Blieziens Talsos 2018".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!