Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 20. aprīlī, Drifta hallē Latvijas jaunā drifta zvaigzne Nikolass Bertāns svinēja savu 13. dzimšanas dienu, kuras ietvaros notika svinīgā līguma parakstīšana par sadarbību ar jauno ģenerālsponsoru "Wolftrike", kā arī tika prezentēts jaunais šīs sezonas auto dizains.

Viesu vidū bija arī PRO drifta pilots Kristaps Blušs, kurš jau 4. sezonu pārstāv Latviju prestižajās "Formula Drift" sacensībās Amerikā.

HGK būvētais "BMW M3" (E36) ieguvis šobrīd tik ļoti aktuālo tumši pelēko toni, kuru pēc sadarbības līguma parakstīšanas rotā "Wolftrike" simbolika un logo – vilks.

Pasākuma ietvaros Nikolass sniedza dirfta triciklu braukšanas apmācību mediju pārstāvjiem un Kristapam Blušam un lielāko vakara daļu pavadīja, bildējoties un trasē sacenšoties ar draugiem.

Jāpiemin, ka Nikolass ir šobrīd pasaulē jaunākais drifteris, un līdz ar sponsora līguma parakstīšanu ievieš jaunas vēsmas un standartus Latvijas drifta pasaulē, kas līdz šim nav bijusi populāra ar sponsorlīgumiem.

Šosezon Nikolass plāno piedalīties sacensībās Baltijā un uzkrātu lielāku pieredzi, lai tuvākajos gados piepildītu sapni un startētu "Formula Drift" sacensībās Amerikā. Arī Baltkrievijas sacensību organizatori izteikuši vēlēšanos redzēt Nikolasu uz savas starta līnijas.

Tuvākās sacensības, kurās Nikolass piedalīsies, būs Baltijas Drifta atklāšana 5. un 6. maijā Biķernieku trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!