Bijušais F-1 pilots Marks Vēbers un pasaules slavenā tenisiste Marija Šarapova trasē devās ar sportisko spēkratu "Porsche 911 GT2 RS". Abas slavenības saista sponsora līgums ar "Porsche", tādēļ vācu autoražotājs nolēmis abus iesēdināt vienā auto un paskatīties, kas no tā sanāks.

"Porsche 911 GT2 RS" ir visjaudīgākā šī modeļa modifikācija, kas tika prezentēta pērnā gada vidū. Turklāt šis ir visātrākais sērijveida automobilis leģendārajā Nirburgringas trasē, aptuveni 20 kilometru trases apli veicot rekorda sešās minūtēs un 47 sekundēs.

Kā redzams video, sacīkšu pilotam Vēberam novaldīt šo 700 zirgspēku jaudīgu automobili ir ikdienišķa izklaide, kamēr Šarapova, piesēžoties pie stūres, nobijās no straujā paātrinājuma un sāka kliegt.

"Porsche 911 GT2 RS" ir aprīkots ar 3,8 litru turbomotoru, kas attīsta 700 zirgspēku jaudu un 750 ņūtonmetru griezes momentu. Ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu PDK aprīkotais spēkrats no vietas līdz 100 km/h paātrinās nieka 2,8 sekundēs un maksimāli sasniedz 340 km/h.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!