Foto: AFP/Scanpix/LETA
2018. gada pasaules hokeja čempionāta B grupas piektās kārtas spēlē Herningā ASV izlase ar rezultātu 13:1 (4:1, 4:0, 5:0) sagrāva Dienvidkorejas valstsvienību, izcīnot piekto uzvaru turnīrā.

ASV izlases labā divus vārtus guva Patriks Keins, kuram arī trīs rezultatīvas piespēles, Kems Atkinsons, Čārlijs Makavojs un Dereks Raiens, bet reizi precīzi meta Anderss Lī, Bleiks Kolmens, Teidžs Tompsons, Nīls Pjonks un Sonijs Milano. ASV izlasē trīs rezultatīvas piespēles izdarīja arī Džonijs Gudro. Savukārt Dienvidkorejas izlases labā vārtus guva Džinhui Ans.

Dienvidkorejas izlase mača sestajā minūtē pirmā guva vārtus un vadībā bija trīs minūtes. Pēc tam ASV dominēja laukumā un "sabēra" pilnus korejiešu vārtus ar ripām. Piecus vārtus ASV guva skaitliskajā vairākumā, un kopumā izdarīja 58 metienus pa vārtiem. Dienvidkorejai izdevās pa vārtiem uzmest 13 reizes.

ASV izlase ar 13 punktiem piecās spēlēs ir B grupas līderpozīcijā, bet Dienvidkoreja piecās spēlēs piedzīvojusi piecas sagrāves, šajos mačos kopā ielaižot 42 vārtus.

$duelID=959;$eventID=19;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!