Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Pirmo punktu 2018. gada pasaules hokeja čempionātā sestdien zaudēja Zviedrijas izlase, kas ar rezultātu 4:3 (2:1, 1:1, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Slovākijas valstsvienību.

Mača 11. minūtē Tomašs Jurco izvirzīja vadībā Slovākijas valstsvienību, bet Zviedrijas hokejisti uzreiz devās uzbrukumos un guva divus vārtus trīs minūšu laikā. Deniss Everbergs izlīdzināja rezultātu, bet uzreiz pēc vairākuma precīzi meta Gustavs Nīkvists. Tad 25. minūte Jakobs de la Rose panāca rezultātu 3:1.

37. minūtē Mareks Daloga izgājienā pret vārtsargu vienu vārtus atspēlēja, bet desmit minūtes vēlāk Ladislavs Naģis izlīdzināja rezultātu. Ar 60 minūtēm nepietika uzvarētāja noskaidrošanai, tāpēc nācās spēlēt pagarinājumu. Tajā pēdējā minūtē Mika Zibanejads piespēlēja gar vārtiem, bet ripa no aizsarga nūjas ieslīdēja vārtos.

Zviedrijas izlase piecās spēlēs izcīnījusi tikai uzvaras un ar 14 punktiem atrodas A grupas līderpozīcijā, bet Slovākijas hokejisti ar astoņiem punktiem ir piektajā vietā, saglabājot izredzes pacīnīties par ceturtdaļfinālu.

$duelID=965;$eventID=19;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!