Igaunijas un Latvijas rallija čempionāta posmā "Shell Helix Rally Estonia" startēs arī pieredzējušais rallijkrosa pilots Reinis Nitišs, informē sacensību rīkotāji.

Nitišs rallijā startēs no "Neikšāns Rallysport" komandas, ar "Mitsubishi Lancer Evo X" automašīnu, bet viņa stūrmanis būs pieredzējušais Andris Mālnieks.

Kā zināms, Reinis Nitišs šosezon startē nevis pasaules, bet Eiropas rallijkrosa čempionātā, kurā ir tikai pieci posmi, līdz ar to viņam ir lielākas iespējas paplašināt savu sacīkšu kalendāru ar citām disciplīnām.

"Šosezon lielāku uzsvaru lieku uz ralliju, lai uzlabotu savas braukšanas iemaņas," saka Reinis. "Igaunijas rallijā startēs arī vairāki WRC piloti, būs lieliski viņus satikt servisa parkā, parunāties un padalīties pieredzē. Kas zina, varbūt kāds no viņiem gribētu pievienoties man rallijkrosā uz vienu vai diviem posmiem — pasaule ir pārsteigumu pilna!"

Par piedalīšanos "Shell Helix Rally Estonia" jau agrāk paziņojuši WRC braucēji Ots Tanaks ("Toyota Yaris WRC"), Haidens Padons ("Hyundai 120 WRC") un Kreigs Brīns ("Citroen C3 WRC").

Igaunijas rallijs, kas ir ceturtais Latvijas čempionāta posms, risināsies no 13. līdz 15. jūlijam Otepes apkārtnē un tā centrs būs Tartu pilsētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!