Foto: Shutterstock
Dāvanu saiņošana nereti šķiet liela ķēpa, tāpēc ļaudis lemj par labu nieciņu ielikšanai dāvanu maisiņā. "Tava Māja" no savas padomu vācelītes ir sarūpējusi radošas idejas dāvanu iesaiņošanai, piemēram, ietīšanu bez līmlentes palīdzības.

Ierasts, ka dāvanu saiņošanai izmantojam krietnu devu līmlentes, lai neliptu vaļā dāvanu papīra maliņas, bet bez tā var arī iztikt! Ja precīzi dāvanu papīru saloka, tad it nemaz nav nepieciešama līmlente. Kā to izdarīt – lūko zemāk redzamajā video, kur soli pa solim parādīts iesaiņošanas process. Būs nepieciešama neliela pacietības deva, dāvanu papīrs un pati dāvana.

Šo "bez līmlentes" dāvanas iesaiņojumu var papildināt ar kādu košu aukliņu vai dāvanu lenti, lai nebūtu ne mazāko bažu par kāda stūrīša attaisīšanos vaļā. Savukārt pie auklas vari piesiet kādu aromātsisku egles zaru vai auklu izvērt cauri izkaltētai citrusaugļu ripiņai.

Tāpat "Tava Māja" no savas padomu pūra lādes ir sarūpējusi idejas pēdējā brīža Ziemassvētku dāvanu iesaiņošanai, kur varēsi atrast ne tikai feinas idejas, kā iesaiņot dāvanas no tā, kas atrodams mājās, bet arī viegli īstenojamas idejas dāvanu noformējumam.

Lai izdodas pārsteigt savus mīļos ar oriģināliem dāvanu noformējumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!