"YouTube" blogeris Salomondrins publicējis video, kurā iemūžinājis, kā nodeg viņa privātais, aptuveni miljonu eiro vērtais superauto "McLaren Senna". Blogeris kļuva par pirmo šī superauto modeļa īpašnieku un paspēja ar to nobraukt vien 11 dienas un 643 kilometrus, kad tas nodega līdz pelnu čupai.

Kā savā video skaidro bagātais "YouTube" blogeris, braukšanas laikā viņš pamanījis, ka no izplūdes sistēmas šaujas ārā uguns. Tomēr viņš nolēma tūlīt neapstāties, jo tobrīd brauca pa šauru ieliņu, kuras malā bija koki, kas varēja aizdegties. Viņš nobrauca kāda nomaļākā vietā, apstājās un mēģināja nodzēst liesmas paša spēkiem, tomēr tās jau bija pārņēmušas visu motortelpu.

Uguns burtiski izkausēja ekskluzīvo "McLaren Senna" spēkratu. Tomēr laime nelaimē ir tā, ka apdrošinātājs pilnībā segs radušos zaudējumus. Pagaidām aizdegšanās iemesls vēl neesot noskaidrots.

Atgādinām, ka britu superauto ražotājs "McLaren" izgatavojis ekskluzīvo "Senna" superauto 500 vienību ierobežotā sērijā. Automobilis aprīkots ar 800 ZS jaudīgu V8 turbomotoru un aktīvo hidraulisko balstiekārtu. "McLaren Senna" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 2,8 sekundēs un maksimāli sasniedz 340 km/h.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!