"Delfi" sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Tās viesis ir Artūrs Priednieks – autosportists, Olivera Solberga pārstāvis Baltijā un "Race Transport Solutions" dibinātājs. Šoreiz turpinās arī rubrika "Blondīne servisā" ar Aneti Ķēniņu, kura saviem spēkiem mācīsies nomainīt gaisa filtru.

Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Artūru Priednieku, autosporta profesionāli ar pieredzi trasē, autosporta organizēšanā un arī komandu tehniskajā atbalstā. Artūra uzņēmums "Race Transport Solutions" būvē gan pasaules kvalitātes tehniskās palīdzības auto jeb milžus, kas nodrošina sacīkšu auto pārvadāšanu, gan kemperus pasaules klases komandu ikdienas ērtībām.

Raidījuma skatītājiem ir iespēja savām acīm pārliecināties, "kas lācītim vēderā", kā arī redzēt unikālus kadrus ar Latvijā būvētiem ballīšu busiem, ko īpaši iecienījuši Norvēģijas vidusskolēni. Tāpat arī Artūrs pastāstīs par savu sadarbību ar Solbergu dinastiju un to, vai junioram Oliveram Solbergam ir iespējas atkārtot vecāku panākumus.

"Ātruma cilts" arī turpina praktisko rubriku "Blondīne servisā" kopā ar Aneti Ķēniņu. Viņa šoreiz mēģinās saviem spēkiem un ar nelielu Paula konsultatīvu atbalstu nomainīt "VW Golf" gaisa filtru. Kā tas izdosies, var redzēt jaunākajā raidījumā.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!