Foto: Shutterstock
Lai gan ir uzskats, ka kompānijā vienmēr ir interesantāk, reizēm lielāku ieguvumu no ceļojumiem var gūt, dodoties tajā vienatnē. Šoreiz pievērsīsimies cilvēkiem, kuri kādu savas dzīves braucienu ārpus Latvijas robežām nolēmuši veikt bez kompanjoniem, pa ceļam iepazīstot jaunus cilvēkus.

Vienalga, vai tas ir pārgājiens, ceļojums pa ūdeni, vairāku mēnešu piedzīvojums eksotiskos galamērķos vai īss brauciens pa Eiropu – ceļot vienatnē arī var būt interesanti. Dodoties ceļojumā tikai ar somu blakus krēslā, nav jāņem vērā citu vēlmes un intereses, tāpēc to var izplānot perfekti pēc savas sirds patiks.

Jāpiebilst gan, ka šādos braucienos jābūt ļoti uzmanīgiem. No neparedzētiem gadījumiem neviens nekad nav pasargāts, tāpēc regulāri kādam vajadzētu būt lietas kursā par taviem plāniem, lai nepieciešamības gadījumā zinātu, kurp vērsties. Taču garāki ceļojumi noteikti palīdz labāk iepazīt sevi, salikt lietas "pa plauktiņiem", kā arī attīstīt savas prasmes. Cilvēkam šādos brauciens jākāpj ārpus savas komfortzonas, piemēram, jāliek pie malas kautrēšanās runāt ar svešiniekiem, taču beigās var izveidoties ļoti labi kontakti, kas noderēs turpmākajā dzīvē.

Zemāk apkopotajos rakstos iepazīsties ar aizraujošiem ceļojuma stāstiem, kā arī iemesliem, kāpēc tad kaut reizi vajadzētu doties ceļojumā vienam pašam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!