Vienas uzvaras attālumā no "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla nonākusi "Ogre", kas ceturtdaļfināla sērijas otrajā mačā ar viesos ar 93:82 (15:14, 29:17, 25:24, 24:27) uzvarēja "Valmiera Glass/ViA".

Sērijā līdz trīs uzvarām "Ogre" tagad ir vadībā ar 2-0 un jau sestdien, kad notiks nākamā spēle, savās mājās var nodrošināt vietu finālā.

Lai gan spēles sākumā valmierieši ieguva piecu punktu pārsvaru, "Ogre" pirmās ceturtdaļas beigās izvrizījās vadībā un turpinājumā vadības grožus neatdeva. Trešajā ceturtdaļā "Ogres" pārsvars sasniedza 17 punktus, bet spēles izskaņā mājinieki "Valmiera glass/ViA" spēja tikai izvairīties no smagākas neveiksmes.

"Ogrei" pārsvars cīņā pie groziem (42-27), kā arī trīspunktnieku (11/32 – 7/25) un soda metienu precizitātē (14/15 – 9/16), toties jau otrajā mačā pēc kārtas vairāk kļūdu (16-11). Nespēlējot vienam no līderiem Rinaldam Sirsniņam, uzvarētājiem Viktors Iļjins guva 23 punktus, Edgars Lasenbergs - 20, Jānis Pozņaks - 14, bet Renārs Magone 13. Valmieriešiem Jānis Kaufmanis guva 28 punktus, Edmunds Elksnis 16 (6 piespēles), Valters Liepiņš 11.

Šī pāra uzvarētāji pusfinālā spēlēs ar "VEF Rīga".

"Valmiera gass/ViA" - "Ogre" spēles pilns ieraksts (11.04.2019.)


Visas "OlyBet" LBL izslēgšanas turnīra spēles tiešraidē varēs redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvāja "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides un tagad piedāvā arī "OlyBet" LBL spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!