Foto: F64

360 TV raidījuma "Hattrick ar Puči" studijā jau rītvakar viesosies Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis. Par svaigāko Slovākijā, Latvijas izlases un fanu gaitām, prēmijām un dzīvi hokeja aizkulisēs – par to atklāta saruna ar Armandu Puči.

Uzdod arī Tu savu jautājumu Aigaram Kalvītim, to ierakstot komentāros pie raksta. Interesantākie izskanēs Hattrick ar Puči ēterā jau rītvakar, plkst. 19:45, Helio interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut!

Tāpat raidījumā par pasaules čempionāta hokejā aizkulisēm no Bratislavas ziņos "Hattrick" spiegs Slovākijā – Armands Jaunzems. Handbola dzīvi apspriedīsim ar jaunajiem Latvijas čempioniem Oskaru Arāju un Egilu Politeru no "Tenax Dobele" komandas, savukārt žurnālists Ingmārs Jurisons stāstīs par aizkadra dzīvi Dukuru ģimenē. Viņš nupat laidis klajā grāmatu "Dukuri. Ledus karaļi dzīvē". Tikmēr "Hattrick" ķermeņa eksperte Agneta Liepājniece dos padomus, kā šajā nedēļas nogalē "Tet Rīgas maratonu" noskriet ar smaidu uz lūpām, nevis iedragājot savu veselību! "Hattrick ar Puči" jaunākā epizode tiešraidē jau trešdien, 19:45 Helio interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut. Bet uzreiz pēc tam – Vācijas un Slovākijas duelis uz ledus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!