Foto: Publicitātes attēli
Ar plašu pasākumu programmu visu jūliju Lielvārdē tiek svinēti Lielvārdes novada svētki. Jau aizvadīti svētki Jumpravā un Lēdmanē, bet 20., 26.un 27. jūlijā plaša pasākumu programma priecēs Lielvārdes iedzīvotājus un viesus.

Kā liecina Lielvārdes novada mājaslapā ievietotā informācija, naktī no 20. uz 21. jūliju paredzētas sacensības "NakC orientēšanās". Lai piedalītos sacensībās, nepieciešama 4 cilvēku komanda, kurā vismaz viens no dalībniekiem ir pilngadīgs. Komandā jābūt vismaz vienam vīrietim un vienai sievietei. Pieteikšanās līdz 19. jūlija pulksten 23.59.

Savukārt 26. un 27. jūlijā paredzēti dažādi pasākumi gan lieliem, gan maziem – koncerti, amatnieku meistardarbnīcas, degustācijas, sportiskas aktivitātes un citas izdarības. Plašāku informāciju par svētkiem un to programmu meklē šeit.

Reizē ar svētkiem Lielvārde ir izveidojusi arī video par novadu. "Video atspoguļotas Lielvārdes novada vērtības, aktualitātes un izklaides iespējas. Šajā novadā atrodas Lielvārde, Jumprava un Lēdmane. Daugavas krastā, blakus Lāčplēša gultai, ir Andreja Pumpura Lielvārdes muzejs, kurš ierīkots senajā Lielvārdes muižas klētī, turpat netālu – Lielvārdes viduslaiku pilsdrupas. Braucot cauri Lielvārdei, ceļa malā stalti stāv Lielvārdes senlatviešu koka pils," skaidro novada tūrisma speciālists Aleksandrs Čerņavskis.

Fotogrāfijās vari aplūkot krāšņākos mirkļus no Lielvārdes novada svētkiem svētkiem Jumpravā un Lēdmanē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!