Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" reaģējusi uz elektrisko skrejriteņu popularitātes un pieprasījuma straujo pieaugumu, tādēļ radījusi savu produktu šajā jomā. "Audi e-tron Scooter" ir elektriskā skrejriteņa un skrituļdēļa apvienojums, kas ražošanā nonāks nākamgad un Vācijā maksās ap 2000 eiro.

"Audi e-tron Scooter" sver 12 kilogramu, tas ir salokāms un ievietojams, piemēram, automobiļa bagāžniekā. Ar pilnu akumulatora uzlādi tas būs spējīgs nobraukt līdz 20 kilometru distanci un maksimāli sasniegt 20 km/h ātrumu.

"Audi" skrejritenis ir lietojams ar vienu roku – rokturi pavirzot vienā virzienā, tas paātrinās, bet otrā – bremzē. Savukārt manevrēšana pa kreisi un pa labi notiek gluži kā uz skrituļdēļa. Papildu drošībai "Audi" savu elektrisko transportlīdzekli ir aprīkojis arī ar hidrauliskajām bremzēm, kas aktivizējamas ar speciālu pedāli.

Šāds "Audi e-tron Scooter" tiks piedāvāts ne tikai kā papildu aprīkojums automobiļu pircējiem, bet to varēšot iegādāties arī atsevišķi ikviens interesents. Pārdošanā šo transportlīdzekli "Audi" sola tikai 2020. gada otrajā pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!