Šonedēļ kanālā "STV Pirmā!" startēja šokējoši atklātā sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." trešā sezona, kurā pulciņš dzīvē daudz pieredzējušu, pārcietušu un skaudru likteņa pārbaudījumu rūdītu sieviešu speciālistu uzraudzībā centīsies savest kārtībā savas dzīves, atbrīvoties no dažādām atkarībām un pagātnes rēgiem.

Ar īpaši skaudru dzīvesstāstu padalījās 23 gadus vecā Andželika, kura mitinās pussagruvušā mājā Skrundas pusē. Apstākļi, kuros viņa dzīvo, ir antisanitāri un nepiemēroti, turklāt ikdienā nākas gatavot uz ugunskura.

Andželika ir alkoholiķe un bezdarbniece, kura pati sev dara pāri. Sieviete pēc smagas traumas nesen atguvusi spēju staigāt. Viņa vēlas atmest dzeršanu un būt mīloša mamma vairākus gadus nesatiktajam dēliņam, par kuru rūpējas sievietes audžuvecāki. Viņi neļauj tikties ar puisēnu.

Kā atklāja Andželika, kad viņa bija pavisam maziņa, viņu adoptēja sieviete, kurai pašai bērni nevarēja būt. Vēlāk, kad Andželikai bija astoņi gadi, sieviete tomēr kļuva par māti, un tad viņa pret adoptēto meiteni sāka izturēties ar nepatiku.

Andželikai ir ļoti nopietnas veselības problēmas – plaušu vēzis. Tāpat arī viņai bijusi smaga muguras trauma, un sieviete tikai nesen atguvusi spēju staigāt. Ārsti pirms tam apgalvojuši, ka viņai nākšoties pavadīt uz gultas visu atlikušo dzīvi.

Vienīgā Andželikas uzticības persona ir Aiva, ar kuru viņa kādreiz bija pāris, bet tagad abas sievietes vieno cieša draudzība. Andželika jau pusaudzes gados esot sapratusi, ka viņai patīk meitenes. Pēc vienīgā intīmā sakara ar vīrieti viņa uzreiz palika stāvoklī un dzemdēja jau iepriekš minēto dēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!