Foto: Shutterstock
Sasmacis, raupjš un pietiekami neuzsūc mitrumu – šīs ir tikai dažas likstas, kas nereti notiek ar dvieļiem, kas ilgstoši lietoti. Lai tie allaž būtu patīkami un gluži kā viesnīcās, "Tava Māja" ir sarūpējusi padomu vācelīti par dvieļu mazgāšanu, žāvēšanu un uzglabāšanu.

Gluži kā ikvienai precei – visa pamatā ir veiksmīgs pirkums! Dvieļu krāsa, protams, arī nav mazsvarīga, jo tas ir ceļš uz gaumīgu un saskaņotu interjeru, bet ne mazāk svarīga ir dvieļu kvalitāte un pareizā auduma izvēle. "Tava Māja" pirms dvieļu iegādes iesaka iepazīties ar šiem kritērijiem, kas krietni atvieglos iegādi. Tajā skaidrojam, kādus dvieļus izvēlēties virtuvei vai vannasistabai un kas ietekmē to, vai dvielis arī pēc gada uzsūktu mitrumu.

Savukārt padomu vācelītē zemāk atradīsi ne tikai padomus, kā pareizi mazgāt dvieļus, lai tie nebūtu raupji, bet arī uzzināsi dvieļu žāvēšanas knifiņus, to, cik bieži vajadzētu mazgāt dvieļus, kā arī atradīsi noderīgas idejas dvieļu uzglabāšanai ne tikai vannasistabā, bet arī virtuvē. Esam sarūpējuši arī vērtīgas video pamācības, kā salocīt/sarullēt ne tikai lielos dvieļus, bet arī mazos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!