Foto: Shutterstock
Šie dažādām garšām, krāsām un tekstūrām pārpilnie salāti ir lielisks veids, kā likt lietā vistas cepeša, vārītas vai kūpinātas vistiņas pārpalikumus.
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ābols100 gvistas gaļa (kūpināta, cepta vai vārīta) ķirštomāti saujaspināti1 ĒKkaltētas dzērvenes neliels sīpols1 šķēlekazas siers pēc garšaspekanrieksti vai valrieksti2 ĒKeļļa4 ĒKapelsīnu sula pēc garšassāls un malti melnie pipari1 ĒKgraudu sinepes

Sagatavošana

1

Ābolam izņem serdi, sagriež ābolu gabaliņos. Kazas sieru sagriež kubiņos vai sadrupina. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Sīpolu nomizo un sīki sakapā. Riekstus apgrauzdē uz sausas pannas un sasmalcina. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.

2

Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas sastāvdaļas.

3

Bļodā kārto ābolus, vistu, kaltētas dzērvenes, kazas sieru, sīpolus, tomātus un spinātu lapiņas

4

Pirms pasniegšanas pārslaka ar mērci un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!