Foto: DELFI/Publicitātes foto/Reuters/Scanpix/LETA
Aizvadītajā nedēļā apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no populārākajiem tematiem slavenību dzīvēs un šovbiznesa aprindās.

Amerikā dzīvojošā dīdžejmeitene Ella atkal ir brīva sieviete

Foto: DELFI
Dīdžejmeitene un dziedātāja
Elīna Fūrmane
, kura plašāk pazīstama kā Ella, pirms daudziem gadiem pārcēlās uz ASV, kur viņa gan izveidojusi veiksmīgu karjeru, gan arī pirms kāda laika atrada mīlestību. Tiesa, tagad tapis zināms – latviešu zeltene atkal dēvējama par brīvu sievieti.

Lasīt vairāk

Saimniekšova Ilmārs analizē līgaviņas bučošanās prasmes

Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 23. septembra, vakarā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta šova "Saimnieks meklē sievu" jaunākā sērija, kurā netrūka dažādu pikantēriju, un viens no brašuļiem – šīs sezonas populārākais saimnieks Ilmārs no Alojas – tika arī pie iespējas pabučoties.

Lasīt vairāk

Igaunijas prezidente ANO asamblejā pārsteidz ar klimata pārmaiņām veltītu tērpu

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Pasaules valstu līderi šonedēļ pulcējušies Ņujorkā, kur norisinās Apvienoto Nāciju Organizācijas Ģenerālās asamblejas (ANO ĢA) 74. sesija. Uz citu fona izcelties pamanījusies Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida, kura savai uzrunai bija izvēlējusies unikālu tērpu ar vēstījumu par klimata pārmaiņām.

Lasīt vairāk

Interneta asprāši izsmej Paltrovas manierīgo iznācienu uz skatuves

Foto: Vida Press

Svētdien Losandželosā tika aizvadīta prestižā "Emmy" balvu ceremonija, un par vienu no pasākuma pamanāmākajām un apspriestākajām zvaigznēm kļuvusi aktrise Gvineta Paltrova. Par viņu mēles trin ne tikai modes kritiķi, bet arī interneta jokdari.

Lasīt vairāk

Video: Saimniekšova Ilmārs ar līgaviņām kašķējas par sieviešu formām

Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 23. septembra, vakarā kanāla TV3 skatītāji atkal varēs sekot līdzi kaislībām attiecību šovā "Saimnieks meklē sievu", un šīs nedēļas sērijā visai karsta vārdu apmaiņa izvērtīsies starp pieprasītāko saimnieku Ilmāru un viņa līgaviņām.

Lasīt vairāk

Briti nākamgad atkal dzers karaliskās kāzas

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Priekpilns notikums nākamgad gaidāms Lielbritānijas karaliskajā ģimenē – kāzas dzers karalienes Elizabetes II mazmeita Jorkas princese Beatrise un viņas mīļotais vīrietis Edoardo Mapelli Moci, kuru draugi dēvē vienkārši par Edo.

Lasīt vairāk

Foto: 'Emmy' ceremonijas stila veiksmes un misēkļi

Foto: Vida Press/Reuters/Scanpix/LETA

Svētdien, 22. septembrī, Losandželosā tika aizvadīta ikgadējā "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija, un pēc pasākuma tradicionāli apspriesti tiek ne tikai nominanti un uzvarētāji, bet arī tas, ko viņi uzvilkuši mugurā.

Lasīt vairāk

Foto: Britu princis Harijs ar ģimeni ieradies vizītē Āfrikā

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Lielbritānijas princis Harijs devies karaliskajā vizītē uz Āfriku, un kopā ar viņu tālo ceļu mērojusi arī laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana un abu kopīgais dēliņš Ārčijs Harisons, kurš pasaulē nāca maija sākumā.

Lasīt vairāk

Demija Mūra atzīstas, ka 15 gadu vecumā viņa tikusi izvarota

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Šonedēļ iznākuši amerikāņu aktrises Demijas Mūras memuāri "Inside Out", kuros savulaik par vienu no Holivudas spožākajām zvaigznēm dēvētā sieviete izklāstījusi savu dzīvi un atklājusi daudz skaudru un šokējošu pagātnes noslēpumu. Viens no tiem – viņa pusaudzes gados tikusi izvarota.

Lasīt vairāk

Dīdžejs Tiesto 50 gadu vecumā kļuvis par precētu vīru

Foto: Instagram/Dennis Kwan

Par precētu vīru šoruden kļuvis 50 gadus vecais nīderlandiešu dīdžejs un producents DJ Tiesto, īstajā vārdā Teiss Mihīls Vervests. Viņš pēc piecu gadu ilgas draudzības mijis gredzenus ar modeli Anniku Baksu.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!