Foto: Privātais arhīvs
Ģimenē iecienītu kartupeļu pankūku recepti iesaka mūsu lasītājs Igors Bogdanovs.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vidēji lieli kartupeļi3 kūpinātas sardeles1 ola pēc garšassāls un malti melnie pipari TKtimiāns pēc garšasķiploka daiviņas vai granulas ĒKmilti vai kartupeļu ciete

Sagatavošana

1

Nomizotus kartupeļus un sardeles sarīvē uz rupjās rīves vai virtuves kombainā. Sardeles var aizstāt ar kūpinātu šķiņķi, cauraudzīti vai kūpinātu sieru.

Foto: Privātais arhīvs
2

Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.

Foto: Privātais arhīvs
3

Pankūciņas cep zeltainas no abām pusēm pannā iepriekš sakarsētā eļļā.

4

Pasniedz ar skābo krējumu un kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!