Foto: Privātais arhīvs
"Jā, recepte ir tieši tik vienkārša! Rezultāts ir ļoti labs, maize ir gana mitra un jūtams arī burkānu saldums," ar veiksmīgo cepienu dalās "Tasty" lasītāja Līva Immermane. Viņa iesaka ļauties eksperimentiem un citā reizē burkānus aizstāt ar batāti vai ķirbi.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 mlsojas piens200 mlūdens2 TKsausais raugs3 TKcukurs0.5 TKsāls500 grīvēti burkāni200 gmaltas linsēklas100 gdažādas sēklas200 gkukurūzas milti200 grīsu milti4 TKeļļa

Sagatavošana

1

Sojas pienu sajauc ar ūdeni un nedaudz uzsilda. Droši var izmantot arī parasto govs pienu.

2

Pievieno sauso raugu, cukuru, sāli un maisot izšķīdina.

3

Pievieno smalki sarīvētus burkānus, samaltas linsēklas un citas sēklas (ķirbju, saulespuķu), eļļu, kukurūzas un rīsu miltus. Tos var aizstāt arī ar kviešu miltiem.

4

Visu samaisa viendabīgā masā, liek cepamajā formā un 50 minūtes cep 180 grādos.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!