Foto: Privātais arhīvs

Bijušais basketbolists Kristaps Valters šīs vasaras izskaņā pašmāju presei atklāja, ka viņa dzīvē notikušas lielas pārmaiņas. Vienas no tām – viņš jūlija vidū pašķīries no ilggadējās draudzenes Lāsmas Jukones. Tagad tapis zināms, ka pāris atjaunojis attiecības.

Valters aizvadītās nedēļas izskaņā "Facebook" tīklā norādījis, viņš ir attiecībās. Ziņkārīgi komentētāji apvaicājušies, kas ir viņa izredzētā, un sportists atbildējis, ka "trīs gadus esmu kopā ar savu mīļoto", kā arī piebildis, ka tas neesot nekāds jaunums.

Atgādinām, ka intervijā izdevumam "Kas Jauns" augusta izskaņā Valters stāstīja, ka viņš pēc ilgāka pārtraukuma ne tikai atgriezies dzimtenē, bet arī atjaunojis kontaktus ar saviem pieciem bērniem un cītīgi strādā pie tā, lai ar atvasēm uzlabotu attiecības.

Valters toreiz atklāja, ka viņam izveidojusies draudzība ar uzņēmēju Lindu Mūrnieci un tieši viņa bijusi tā, kas palīdzējusi uzvirzīties uz pareizā ceļa un noticēt saviem spēkiem. Sportists viņu dēvēja par savu autoritāti un mentori.

Tikmēr pašmāju dzeltenā prese nekautrējās paziņot, ka abus vienojot romantiskas attiecības, lai gan nedz viens, nedz otrs ne reizi neko nebija ieminējies par to, ka abus vienotu kaut kas vairāk par ciešu draudzību.

Tiesa, lai gan vēl nesen Valters un Mūrniece viens otram veltīja siltus vārdus, abu aktivitātes sociālajos tīklos gan liecina, ka draudzība sašķobījusies. Abi no sociālajiem tīkliem arī izdzēsuši kopbildes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!