Foto: F64

Populārā šova "X Faktors" noslēdzošajā TV atlases raidījumā svētdienas vakarā gan žūriju, gan arī skatītājus un "dīvāna ekspertus" sociālajos tīklos pārsteidza un ar savu talantu apžilbināja 19 gadus vecais Klāvs no Saldus. Daudzi sprieduši, ka viņam ir visas iespējas kļūt par šīs sezonas sensāciju un, iespējams, pat izcīnīt uzvaru.

Kā žūrijai pastāstīja Klāvs, viņš apgūst zinības Druvas vidusskolā, kā arī piestrādā par pastnieku. Ar dziedāšanu gan viņš profesionāli nenodarbojas, tomēr ar mūziku viņam ir īpašas attiecības, un puisis sapņo rakstīt pats savas dziesmas, kurās viņš ietērptu savu sacerēto dzeju.

Kā savu elku Klāvs minēja britu mūzikas zvaigzni Florensi Velšu, un žūrijas simpātijas viņš centās iegūt ar grupas "Florence + The Machine" skaņdarbu.

Jaunekļa dziedājums bija tik pārliecinošs, ka žūrijas četrotne pēc priekšnesuma izskanēšanas piecēlās kājās un veltīja viņam aplausus. Arī zālē sēdošie Klāvu aplaimoja ar skaļām ovācijām, savukārt šova skatītāji sociālajos tīklos viņam veltīja jūsmīgus komentārus.

Marats Ogļezņevs Klāva uzstāšanos nodēvēja par vakara labāko priekšnesumu, un arī Reinis Sējāns pauda lielu prieku un sajūsmu par "zelta tīrradni", kas nupat uzmirdzējis uz skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!