Foto: Instagram.com/justinbieber

Par tīņu elku dēvētais kanādiešu izcelsmes dziedātājs Džastins Bībers 30. septembrī krāšņā kāzu ceremonijā atkārtoti apprecējās ar savu mīļoto sievieti, amerikāņu modeli Heliju Boldvinu, kura pēc precībām pārgājusi vīra uzvārdā. Jaunlaulātie savus fanus beidzot iepriecinājuši ar skaistiem savu mīlestības svētku foto.

Jau vēstīts, ka 25 gadus vecais mūziķis un par viņu divus gadus jaunākā modele apprecējās jau pērn septembrī. Abi jaunieši sarakstījās Ņujorkā.

Savukārt šoruden Bīberi atkārtoti apprecējās krāšņā, reliģiozā kāzu ceremonijā ar grandiozām svinībām un kuplu viesu pulku. Dzīres notika kādā luksusa atpūtas kompleksā Dienvidkarolīnas štatā.

Tam, kā dziedātājs un modele savu savienību nostirpina Dieva priekšā, līdzi sekoja gan pāra radinieki, gan arī draugi, kuru vidū netrūka superzvaigžņu.

Kāzu dzīrēs starp lūgtajiem iesiem bija tādas slavenības kā britu mūziķis Eds Šīrans, modele Kendela Džennera un viņas māsa, miljardiere Kailija Džennera, aktiera Vila Smita dēls Džeidens Smits un daudzi citi.

Šonedēļ jaunlaulātie beidzot publicējuši vairākus kāzu foto, kas sniedz nelielu ieskatu pāra īpašajā dienā, un bildes izpelnījušas milzu ievērību.

Fotogrāfijas ļauj novērtēt arī līgavas kleitu. Kā liecina attēli, Heilija pie altāra devusies pieguļošā kleitā ar garu plīvuru, kuru rotājis uzraksts "līdz nāve mūs šķirs".

Atgādinām, ka mūziķis ar savu nākamo sievu, kuras tēvs ir Holivudas aktieris Stīvens Boldvins, saderinājās aizvadītā gada vasarā.

Bībers un Boldvina pirmoreiz par pāri kļuva 2015. gadā, bet pēc vairāku mēnešu draudzības romantiskās attiecības izjuka. Savukārt pērn jaunieši atkal sagāja kopā, drīz vien saderinājās un septembrī arī apprecējās.

View this post on Instagram

last Monday was the most special day of my life:)

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Oct 7, 2019 at 1:48pm PDT

View this post on Instagram

My bwide (say it out loud even if your a thug it’s cute)

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 7, 2019 at 2:52pm PDT

View this post on Instagram

Even thugz get married

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 7, 2019 at 2:55pm PDT

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Oct 1, 2019 at 12:11pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!