Foto: Privātais arhīvs/LETA

Pēc vairāku nedēļu spekulācijām un pieņēmumiem beidzot kritis noslēpumainības plīvurs – 36 gadus vecā ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās meiteņu grupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova publiski apstiprinājusi, ka viņai ir attiecības ar latviešu basketbolistu, Maskavas apgabala kluba "Himki" spēlētāju Jāni Timmu.

Jau vēstīts, ka Timma, kurš vasaras izskaņā paziņoja, ka izjukusi viņa laulība ar gadu vecā dēliņa Kristiana māti Sanu, šonedēļ sociālajos tīklos publiskoja foto, kurā viņš no mugurpuses iemūžināts sadevies rokās ar kādu sievieti sporta tērpā.

Sedokova šo foto vēlāk pārpublicējusi savos īsajos "Instagram" video stāstiņos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, un papildinājusi arī ar tekstu "līdz pašam galam pa vienu ceļu", tādējādi apstiprinot, ka viņu ar Timmu vieno romantiskas attiecības.

Jau vēstīts, ka Sedokova, kura ir trīs bērnu mamma, nesen publiski paziņoja, ka viņa ir attiecībās. Tiesa, sieviete tad gan neatklāja, kurš ir viņas izredzētais.

Atgādinām, ka Timma pirms vairākām nedēļām nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot pajukusi viņa laulība ar dēliņa Kristiana mammu Sanu.

Savukārt basketbolista sieva publiskoja atbildes paziņojumu, kurā norādīja, ka pirms pusgada nevis pajukusi laulība, bet gan patiesībā vīrs sācis viņu krāpt ar Sedokovu un šovasar vēl esot dievojies, ka vēlas visu vērst par labu.

Sana arī apgalvoja, ka vīrs bloķējis viņas bankas kartes un piedraudējis ar visu bērnu izlikt no dzīvokļa, ja netiks parakstīti šķiršanās dokumenti, lai, pēc viņas vārdiem, "vari būt brīvs vīrietis savai jaunajai dāmai, kura apgalvo, ka viņa netiekoties ar precētiem vīriešiem".

Savukārt Sedokova vēlāk klāstīja, ka daudzo publikāciju dēļ viņa esot iedzīvojusies pamatīgā stresā, kā arī apgalvoja, ka "dažreiz tiek darītas briesmīgas lietas, tīkojot iegūt vairāk naudas, tāpēc es lūdzu jūs neticēt šiem murgiem".

Timmas sieva atbildi nepalika parādā un "Instagram" īsajos video stāstiņos publiskoja atbildi Annai, norādot, ka "nevajag tēlot eņģeli, kad patiesībā esi Krievijas lielākā palaistuve".

Jau vēstīts, ka Jānis un Sana pēc vairāku gadu ilgas draudzības apprecējās 2016. gadā Bahamu salās. Pērn vasarā pasaulē nāca pāra dēliņš.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!