Foto: Publicitātes foto

Ar divu dienu svinībām svinīgā gaisotnē, 11. un 12. oktobrī Cēsu "Fonoklubs" svinēs savu vienpadsmito dzimšanas dienu. Klubā norisināsies bezmaksas koncerti, kuros uzstāsies reperis Edavārdi, grupa "Oranžās brīvdienas" un astoņi dīdžeji, portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Piektdiena iesāksies ar mūziķa Edavārdi koncertu, kurš pērnajos gados viesojies gan klubā, gan festivālā "Fono Cēsis". Savukārt par muzikālo noformējumu 11. oktobra naktī gādās "Fono" dīdžeju brigāde jeb kluba rezidenti un tuvākie draugi, kuru starpā Mārtiņš Pavasaris, dj Zīle, Reinis Reķis, diskotēka "Šmārcis piedāvā…", Jānis Vīksna, dīdžejs Radikālis un dj Winamp.

Savukārt sestdien par ballīti rūpēsies turbo-folk apvienība "Oranžās brīvdienas", kā arī dīdžejs All-Viss.

"Dzimšanas dienā mums ir svarīgi piedāvāt koncertus no mūziķiem un dīdžejiem, ko varam uzskatīt par saviem draugiem, tāpēc īpašs paldies gan izpildītājiem, gan dīdžejiem, ka piekrita šajās dienās svinēt kopā ar mums" pastāstīja "Fonokluba" programmas direktors Marts Sildniks.

Turpinot iepriekšējos gados iedibināto tradīciju, "Fonoklubs" aicina apmeklētājus ievērot svinīgu "dress-code".

"Fonoklubs" tika dibināts 2007. gadā, bet pirmo pastāvēšanas gadu tas nelielas koncertzāles formātā eksistēja Cēsu kultūras namā, kas vēlāk tika renovēts un nu ir pazīstams kā Vidzemes koncertzāle "Cēsis". Taču esošajās telpās Rīgas ielā 47, Cēsīs, "Fonoklubs" ievācās 2008. gada rudenī un durvis vēra 24. oktobrī. Pirmajā publiskajā koncertā toreiz uzstājās grupas "Preternatural", "Synodic" un "Consumed". Kopš tā laika "Fono" ir rīkojis daudzas ballītes un koncertus, to skaitā arī mūzikas festivālu "Fono Cēsis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!