Foto: Raimonds Subatovičs

Dziedātāja Aija Andrejeva līdz ar jaunā singla "Bungādiņas" izdošanu, izziņojusi līdz šim lielāko savas karjeras notikumu – koncertu Siguldas pilsdrupās nākamā gada 6. jūnijā.

"Ar jauno singlu mēs ejam tālāk un jau gatavojamies vasaras lielajam notikumam – koncertam Siguldas pilsdrupu estrādē! Katrs mākslinieks sapņo par lielkoncertu. Arī es. Šajā vasarā man bija tas gods viesoties "Prāta vētras" koncertā Liepājā, izpildīt savu mūziku un piedzīvot milzu enerģiju un mīlestību no cilvēkiem. Šī enerģija un mīlestība iedvesmoja un deva impulsu sapņot lielus sapņus un īstenot tos dzīvē. Ar nepacietību gaidu nākamā gada tikšanos ar saviem blēņdariem gleznainajā Siguldā," par koncertu saka Aija Andrejeva.

Jau ziņots, ka 10. oktobrī Aija Andrejeva laidusi klajā otro vēstnesi – singlu "Bungādiņas" – no topošā septītā studijas albuma "Es iešu tālāk", dziesmai tapusi arī video versija kantrī noskaņās.

Aijas Andrejevas jauno albumu "Es iešu tālāk" plānots izdot šā gada pavasarī. Līdz šim no tā publicēta albuma tituldziesma, kas pie klausītājiem nonāca jau šā gada maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!