Foto: Kadrs no video
Ja dažādu nervus kutinošu atrakciju apmeklēšana ir tavā gaumē, tad cilvēku uzmanībā nonākušais ūdens slidkalniņš tev ir noteikti jāapmeklē. Kāpēc? Tas nupat iemantojis pasaulē garākā ūdens slidkalniņa titulu.
Slidkalniņu iespējams atrast Penangas atrakciju parkā "Escape", kur meklējamas arī citas aizraujošas izklaides. Pats slidkalniņš ir 1111 metrus garš un piedāvā četru minūšu garu nobraucienu. Līdz ar ūdens atrakcijas izveidošanu, pārspēts arī iepriekšējais pasaules garākā ūdens slidkalniņa tituls, gāžot agrāko rekordistu Ņūdžersijā, skaidrots CNN.

Ceļvedī "Culture trip" minēts, ka, lai izveidotu šo slidkalniņu, bija nepieciešami astoņi mēneši. Būves konstrukcijā izmantotas vairāk nekā 488 detaļas un 66 tonnas tērauda.

Izklaides parka pārstāvji skaidro, ka, veidojot ūdens slidkalniņu, iegūt šādu titulu nav bijis plānā – viņi vienkārši vēlējušies izveidot nobraucienu, kas neilgtu vien pāris sekundes, bet priekpilnais mirklis būtu ilgāks.

Pats nobrauciens ir visai varens un izved atrakcijas baudītājus pa burvīgu džungļu paradīzi. Turklāt, lai dotos šajā braucienā, nebūs jāpūš un jāelš, lai nokļūtu atrakcijas sākumpunktā – ceļu uz to iespējams mērot pacēlājā.

Slidkalniņi nebūt nav tikai bērniem paredzēta izprieca, turklāt dažkārt došanās šādā piedzīvojumā var būt visai bailīga. Ar citiem ceļotāju iecienītiem slidkalniņiem vari iepazīties te.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!