Foto: DELFI

Aizvadītajās brīvdienās līksma burziņa ietvaros svinīgi tika pārgriezta Krievijas repera Timati radītā apģērbu un aksesuāra zīmola "Black Star Wear" pirmā Rīgas veikaliņa atklāšanas lente, un pasākums bija izpelnījies ļoti lielu ļaužu interesi.

Uz veikala atklāšanas pasākumu tirdzniecības parkā "Alfa" bija sanākuši ne tikai vietējie ļaudis, bet arī sabraukuši viesi no Maskavas.

Pārgriezt lenti bija ieradies "Black Star" mūzikas zīmola jaunais izpildītājs un televīzijas projekta "Песни" uzvarētājs Slame. Sanākušie viesi varēja arī tikt pie mūziķa autogrāfa.

Tāpat arī pasākumā uzstājās Baltijas iluzionists Aleksandrs Zamaška un pazīstamais dejotājs un horeogrāfs Deniss Tumakovs ar savu dejotāju komandu "TMK Production". Burziņā piedalījās arī DJ Zetta un "Riga Stand Up". Pasākumu vadīja Edgars Toretto.

Savukārt veikala atklāšanas pasākuma "afterparty" dienas izskaņā norisinājās rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītajā naktsklubā "First МИР".

Atgādinām, ka Timati zīmola veikala atvēršana Rīgā šoruden sociālo tīklu vidē Latvijā sacēla lielu jezgu. Ļaudis satrauca fakts, ka veikala preču klāstā ir arī apģērbu līnija ar Krievijas armijas tematiku, Vladimira Putina seju un provokatīvu uzrakstu zem tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!