Kaislības šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītās Magones Šutovienes (agrāk – Magone Burka) dzīvē nerimst – starp Magones vīru, lietuvieti Žanu un viņas bijušo mīļoto Venti Vītolu, ar kuru sievietei ir kopīgs dēls Raimonds, gaidāma nepatīkama attiecību skaidrošana.

Kanāla "STV Pirmā!" realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" šī vakara sērijas skatītāji būs liecinieki pavisam satraucošiem notikumiem Magones sētā. Apņēmības pilns satikt savu dēlu, pie bijušās mīļotās būs ieradies Ventis Vītols. Tiesa, pie vārtiņiem viņu jau gaidīs Magones vīrs Žans, kurš neslēps savu nepatiku pret nelūgto viesi un veltīs viņam visai skarbus vārdus – gan krievu, gan angļu un pat lietuviešu mēlē.

Žans Ventim pārmetīs nevīrišķīgo izturēšanos pret Magoni, kā arī to, ka tik ilgu laiku par savu dēlu Raimondu Saulgaiti nav licies ne zinis. Tāpat arī viņš uzstās, ka bērnu Ventis varēs satikt tikai sociālā darbinieka klātbūtnē.

To, kā tālāk risināsies kaislības Magones pagalmā un vai Ventim izdosies satikt savu dēlu, šova skatītāji uzzinās šonedēļ.

Jau vēstīts, ka Magone ir ceturtā bērna gaidībās un kopā ar vīru un saviem trim bērniem šoruden atgriezusies atpakaļ dzimtenē. Viņas ģimenes priekiem un bēdām darbadienu vakaros iespējams sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra".

Tiesa, Latvijā ģimenei nesokas tā, kā bija ieplānots. Samilzis konflikts ar Magones māti, kura meitas ģimeni draud atstāt bez pajumtes.

Padzirdējis par Magones likstām, saausījies arī viņas otrā dēla Raimonda tēvs Ventis Vītols. Viņš uzstājīgi pieprasa tikšanos ar dēlu.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. Pērn rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Atgādinām, ka viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!