Foto: Publicitātes foto

Jau sesto gadu auto entuziasti un interesenti sestdien, 12. oktobrī, pulcējās pie t/c "Mols", lai iepazītos ar "Latvijas Gada auto 2020" pretendentiem. Ikvienam apmeklētājam bija iespēja apskatīt jaunākās automašīnas, konsultēties ar "Latvijas Gada auto" žūrijas pārstāvjiem, kā arī doties izmēģinājuma braucienos.

Visas dienas garumā interesentiem bija iespēja izpētīt un novērtēt jaunākās automašīnas – "Latvijas Gada auto 2020" pretendentus: "Cupra Ateca", "Hyundai i30 Fastback N", "Hyndai Kona", "Hyundai Santa Fe", "KIA ProCeed", "KIA Sportage", "KIA XCeed", "Mitsubishi ASX", "Mitsubishi L200", "Renault Clio", "Renault Megane RS Trophy", "SEAT Tarraco", "SsangYong Korando", "Škoda Karoq SportLine", "Škoda Scala", "Toyota RAV4", "Volkswagen Passat" un "Volkswagen T-Cross", kā arī tirgū aktuālākos auto modeļus.

"Testa diena sniedz iespēju iegūt jaunas zināšanas un izglītoties tieši auto nozarē, uzzināt vairāk par satiksmes drošību un izmēģināt jaunākos auto modeļus. Vēlos izteikt lielu pateicību apmeklētājiem par nopietno attieksmi un atsaucību. Testa braucieni notika bez kavēšanās, precīzi un laicīgi. Arī veiklības braucieni skatītājiem patika un bija vērojams liels azarts un prieks tajos piedalīties," stāsta "Latvijas Gada auto" organizators Māris Ozoliņš.

"Mums ir liels prieks un gandarījums par izveidojušos ilglaicīgo sadarbību un šo unikālo iespēju rīkot pasākumu, kurā pulcējas visi jaunākie auto modeļi un ikviens apmeklētājs var tos apskatīt, izmēģināt un iepazīties tuvāk vienuviet. Atbalstot šo pasākumu, 1. novembrī tirdzniecības centrā "Mols" rudens akcijas ietvaros izlozēsim "Latvijas Gada auto 2019" laureātu – "KIA Ceed" automašīnu," stāsta tirdzniecības centra "Mols" menedžere Una Tukiša.

"Latvijas Gada auto" teltī norisinājās semināri par satiksmes drošību, kurus vadīja konkursa žūrijas priekšsēdētājs un autožurnālists Atis Jansons. Savukārt CSDD izglītoja apmeklētājus jautājumos par un ap drošības jostu lietošanu, kā arī sniedza iespēju ikvienam izmēģināt "reibuma brilles". Īpašs notikums bija jaunāko apvidus auto "Kia XCeed" un "SsangYong Korando" Latvijas mēroga pirmizrādes. Pasākuma apmeklētāji varēja piedalīties arī veiklības braucienā ar "Suzuki Swift" speciālā trasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!