Foto: EPA/Scanpix/LETA
Savās mājās netālu no Dienvidkorejas galvaspilsētas Seulas mirusi atrasta 25 gadus jaunā korejiešu popzvaigzne Sulli, īstajā vārdā Čoi Dzin-ri.

Dziedātāju mirušu atradis viņas menedžeris, raidsabiedrību BBC informējusi policija.

Šobrīd notiek jaunās skatuves zvaigznes nāves apstākļu izmeklēšana. Tiek pieļauts, ka Sulli, iespējams, izdarījusi pašnāvību.

Sulli savulaik atpazīstamību iemantoja ar dalību meiteņu grupā "F(x)", bet 2015. gadā viņa muzikālo apvienību pameta, lai kļūtu par aktrisi un solo izpildītāju.

Daudzi pieļāvuši, ka dziedātāja, iespējams, atņēmusi sev dzīvību, jo nav spējusi sadzīvot ar apvainojumiem interneta vidē. Dziedātāja vienmēr izcēlās ar atklātību un nebaidījās publiski paust savus viedokli par dažādiem sociāliem jautājumiem.

Viņas vārds Dienvidkorejā tiek saistīts arī ar tā dēvēto "bez krūštura skandālu". Dziedātāja vairākkārt publiski nodemonstrējusi savus kailos krūtsgalus un par to sociālajos tīklos saņēmusi lielu sabiedrības nosodījumu.

Pēdējais šāds gadījums bija pagājušomēnes, kad viņas kailais krūtsgals nejauši pazibēja "Instagram" video tiešraides laikā, un šis notikums Dienvidkorejā izraisīja plašu ažiotāžu.

View this post on Instagram

A post shared by 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) on Oct 9, 2019 at 10:20pm PDT

View this post on Instagram

기분낼라구🥰

A post shared by 설리가진리 (Sulli) (@jelly_jilli) on Jul 20, 2019 at 8:59pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!