Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā ar rezultātu 4:3 (1:0, 3:1, 0:2) pārspēja Pētera Skudras vadīto "Traktor" vienību, gūstot sezonas pirmo uzvaru izbraukumā.

"Dinamo" hokejisti līdz šim šajā sezonā 11 izbraukuma spēlēs bija piedzīvojuši tikai zaudējumus, turklāt viesos neveicās ar vārtu gūšanu.

"Dinamo" hokejistus aizvadītajā mačā vadībā izvirzīja Brendons Makmilans, kurš precīzi meta 15. minūtē, bet otrā perioda ievadā "Traktor" vienība rezultātu izlīdzināja, precīzi metot Tomāšam Hikam. Rīgas klubs vadību atguva pēc Vitālija Pavlova metiena vārtu augšējā stūrī no tuvas distances, bet tam Lauris Dārziņš sešu minūšu laikā divreiz realizēja vairākumu un panāca rezultātu 4:1. Trešajā periodā Hika piecu minūšu laikā guva divus vārtus, un turpinājumā "Traktor" bīstami uzbruka, taču atspēlēties vairs nespēja.

Dārziņš un Makmilans šajā spēlē iekrāja pa trim rezultativitātes punktiem – bez diviem goliem Dārziņam arī viena piespēle, bet pirmo vārtu autors Makmilans iekrāja arī divas rezultatīvas piespēles. Savukārt "Dinamo" vārtsargs Andrejs Makarovs atvairīja 22 no 25 pretinieku metieniem.

Rīgas "Dinamo" ar desmit punktiem 17 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē un līgā. Savukārt "Traktor" ar 18 punktiem 20 dueļos ieņem astoto vietu Austrumos.

"Dinamo" izbraukuma spēļu sēriju turpinās ar maču Kazahstānas galvaspilsētā Nursultanā, kur tiksies ar "Baris".

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kur var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!