Foto: Publicitātes attēli

Pieaugot vispārējai pasaules digitalizācijai, būtiski paaugstinās pieprasījums ne tikai pēc programmētājiem, bet arī programmatūras testētājiem. Tāpēc 10. oktobrī, programmatūras testēšanas jomai veltītajā konferencē "TAPOST" uzņēmums "TestDevLab" izziņojis "Testers Challenge 2019" pārbaudījumu, kura mērķis ir noskaidrot Latvijas labāko programmatūras testētāju, portālu "Delfi" informēja kompānijas sabiedrisko attiecību vadītājs Kristaps Skutelis.

Šis izaicinājums sastāv no vairākiem posmiem, un visa mēneša garumā dalībnieki, atbildot uz āķīgiem IT jautājumiem, cīnīsies par labākā testētāja titulu un varēs laimēt iespaidīgas balvas.

"Mēs saviem klientiem piedāvājam testēšanas pakalpojumus un produktus ar augstu pievienoto vērtību, un tie ļoti novērtē mūsu darbu, tāpēc visu laiku meklējam labus programmatūras testētājus. Šovasar Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, kur atrodas mūsu biroji, rīkojām "TestDevLab Summer School 2019" vasaras skolu, kurā pāris nedēļu laikā pasniedzām programmatūras testēšanas pamatus. Kursus izgāja vairāki desmiti interesentu un trešdaļa no kursu absolventiem kļuva par praktikantiem, lai reālā darba vidē turpinātu pilnveidot savas zināšanas. Aicinu ikvienu IT speciālistu pārbaudīt savas zināšanas un izpildīt interesantos un āķīgos "Testers Challenge 2019" uzdevumus, " sacīja "TestDevLab" līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds.

Uzņēmums aicina doties uz "Testers Challenge 2019" mājaslapu, lai iepazītos ar pārbaudījuma nosacījumiem un iesaistītos cīņā par labākā Latvijas testētāja titulu.

Latvijā bāzētais programmatūras testēšanas uzņēmums "TestDevLab" piedāvā testēšanas pakalpojumus un izstrādā arī pats savus programmatūras testēšanas produktus, kurus novērtē klienti visā pasaulē. Industrijas vadošais medijs "Test Magazine" 2018. gadā "TestDevLab" iekļāva pasaules 20 vadošo programmatūras testēšanas uzņēmumu sarakstā.

2011. gadā dibinātais uzņēmums šobrīd algo aptuveni 150 darbiniekus, kas no Rīgas, Liepājas, Ventspils un Daugavpils birojiem strādā ar klientiem no visas pasaules. Starp "TestDevLab" klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan globālas "Fortune 500" kompānijas kā "Skype", "Microsoft", "WorldRemit", "Orange", "Twilio", "Truecaller" u.c. Programmatūru, ko ikdienā testē "TestDevLab" inženieri, visā pasaulē lieto virs 1,5 miljarda cilvēku, liecina pašas kompānijas aplēses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!